KOM IN ACTIE

Maak samen met ons Papendrecht Hartveilig! Er zijn vele manieren om dit te doen! Heb je zelf een leuk idee? Laat het ons dan zeker weten door het formulier onder aan de pagina in te vullen. 

LEER REANIMEREN

Wil jij leren reanimeren om Papendrecht samen met ons hartveilig te maken?

Klik op de knop voor meer informatie over onze reanimatielessen en meld je aan. 

 

WORD BURGERHULPVERLENER

Meld je aan als burgerhulpverlener. Voor meer informatie over burgerhulpverlening klik hier

Door op de knop hiernaast te klikken kom je terecht op de website van HartslagNu waar je je kunt aanmelden als burgerhulpverlener. Dankjewel alvast!

AED AANMELDEN

Meld je AED aan en red levens!

Meld je AED aan bij het reanimatie oproepsysteem HartslagNu. Als bij 112 een melding van een hartstilstand binnenkomt, krijgen burgerhulpverleners in de buurt van het slachtoffer een oproep op hun telefoon. In deze oproep staat of ze direct naar het slachtoffer gaan om te reanimeren of eerst de dichtstbijzijnde AED ophalen.

Hoe werkt het?

Als jouw AED wordt opgeroepen voor een reanimatie, krijg je hierover een bericht van HartslagNu. De burgerhulpverlener neemt de AED mee naar het reanimatieadres. Na afloop brengt hij of zij de AED weer terug. Het is belangrijk dat jij de AED dan controleert of hij daadwerkelijk is ingezet en weer op orde brengt als dit nodig is.

Ben jij in het bezit van een AED? Wil je deze aanmelden in het oproepsysteem van HartslagNu. Klik dan op de knop hieronder. 

Voor meer informatie over de aanschaf van een AED. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

WORD VRIJWILLIGER

Wil jij samen met ons Papendrecht hartveilig maken? 

Kijk hieronder bij de vrijwilligers vacatures. Heb je zelf een idee wat je voor ons zou kunnen betekenen? Stuur ons gerust een bericht. 

VRIJWILLIGER VACATURES WAT ZOEKEN WIJ
Fotograaf en/of videograaf Voor de website en social media hebben wij professionele foto's en video's nodig van o.a. de AED's en de reanimatietrainingen. Ook willen we graag instructiefilmpjes maken ter informatie. Wij zoeken dus een of meerdere personen die ons hier af en toe bij zouden willen helpen.
AED onderhoud Wij zijn op zoek naar een handig en technisch persoon die ons af en toe kan helpen om AED kasten te kunnen vervangen of op te hangen.
Werving Burgerhulpverleners Ben jij sociaal vaardig en heb je veel contacten? Heb jij leuke ideeen hoe we aan meer burgerhulpverleners kunnen komen? Wij zoeken nog iemand die ons hierbij kan helpen.
Vrijwilliger tijdens evenementen en/of trainingen Lijkt het je leuk om onze stichting te promoten op een braderie? Of zou je het leuk vinden om tijdens een reanimatietraining de koffie te verzorgen? Wij zoeken gezellige personen die ons wil ondersteunen. Uren en tijden uiteraard in overleg. Je zit nergens aan vast.

SPONSOR OF DONEER

 

Wil je ons sponsoren met bijvoorbeeld een artikel in de krant, een ruimte voor onze reanimatielessen, gratis reclame of ergens anders mee? Stuur ons een bericht. Uiteraard is een vermelding op onze website mogelijk!

Wil je doneren? Wij zijn een ANBI stichting en daardoor is je gift aftrekbaar bij de belasting. 

Waar hebben wij het geld voor nodig?

O.a. voor het onderhoud en vervanging AED's, website kosten, aanschaf trainingsmaterialen.

Klik hier voor meer informatie.

 

Doneer nu

€ 5,00

Doneer nu

€ 5,00

Bepaal hieronder het bedrag dat u wilt doneren. Een combinatie van verschillende bedragen kan uiteraard ook. 

Vragen, opmerkingen of ideeën?